Ensin 47. Kaali-piirakka
Tarvittavan lohipiirakan kuoren ohje:
Sitten 144. Kaali-paj; sivun yläreunassa keitetyn liikkiön ohjeen loppuosa.
... ja vielä 147. Kaali-putinki, 148. Tuomenmarja-keitto ja 149. Kaali-laatikkoa. Tuomen marjojen malto on myrkytön, mutta kivet lievästi myrkyllisiä. Marjoja murskattaessa ei varmaan kannata pilkkoa kiviä.
Silivuplee.
Mahtavia reseptejä Hulda-mummulta. Täytyy valmistaa ajan kanssa. Voi vähän modifioida, mutta jos vähentää voi- ja sokeriosuutta ,voi maittavuus kärsiä.
VastaaPoistaLiikkiön olomuoto ei ole vielä selvinnyt ja resepti ei ole kai kokonainen.
Mikähän on lihataikina ?
Mahtavia reseptejä Hulda-mummulta. Reseptejä pystyy modifioimaan kai, mutta maittavuus varmasti kärsii, jos voi- ja sokeriosuuksia pienentää. Täytyy valmistaa "ajan kanssa". Liikkiön olomuoto ei ole vielä selvinnyt ( kala, lintu ?) ja reseptistä puuttuu osa.
VastaaPoistaSelviääköhän se sisilisko talvesta siellä pölkyn alla.? Kommentti ei sovi keittiöosastoon !! Isotäti
Liikkiö = kinkku. Sisiliskon selviytymisen näkee huhti-toukokuussa sitten. Panen joskus keitetyn liikkiön ohjeen kokonaan näytille.
VastaaPoistaHienoja reseptejä Hulda-mummulta.
VastaaPoista